Colegi tecnics i delineants de Girona

notícies

17/03/2020
Informació Covid-19

Davant els esdeveniments que s'estan produint en els últims dies i les dades que ens estan facilitant les autoritats sanitàries sobre l'evolució de la crisi del coronavirus, els comuniquem seguint les indicacions de les autoritats, vam procedir al tancament de la nostra oficina, durant almenys les pròximes dues setmanes.


Creiem que és la decisió més responsable com a aportació per combatre amb la major celeritat la propagació i eradicació del coronavirus.Tot i això, continuem treballant des de casa i els atendrem via telefònica, correu electrònic, web... dins l'horari habitual de 9 a 13 hores, on confiem podem donar el millor servei possible, dins les possibilitats que ofereix la situació actual.


Aprofitem per recordar que a la web hi ha penjat el resum de l'acta de l'assemblea Ordinària celebrada el passat 28 de febrer 2020.


La Borsa de Treball te vàries ofertes actives, us animem apuntar-vos, podeu aprofitar per  enviar el currículum actualitzat i així el tenim per si alguna oferta que us apunteu el demana.


La setmana passada vam obrir compte a Twitter i LinkedIn, així obrir el ventall d'informació i contacte amb tot el sector de la nostre professió.


Agraïm la seva solidaritat i comprensió en aquesta complicada situació.


Moltes gràcies.
        

 

La Junta de govern.

 tornar