Colegi tecnics i delineants de Girona

Col·legiats

Relació de Col·legiats connectats a Internet: Per sortir a la llista envia'ns un e-mail amb les teves dades (nom, adreça, correu electrònic, número de col·legiat, especialitat, foto, currículum...).
En compliment d'allò que es disposa en l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Col·legi Professional de Delineants de Girona t'informa que les dades de caràcter personal que ens es proporcioneu, estan en fitxers, el responsable dels quals és 'Col·legi'. Podràs exercir el teu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les teves dades personals, en els termes i en les condicions previstes a la LOPD, adreçant-te a la direcció de la Seu Social, C/ Ramón Turró 3, 3r. 3a. - 17005 - Girona.
Per la teva comoditat, pots accedir i rectificar les teves dades mitjançant l'opció d'e-mail adjunt: info@tsdgi.cat Així mateix, amb l'acceptació d'aquest avís legal, reconeixes que la informació i les dades personals recollides són exactes i verídiques.

Nom Població Correu electrònic

Pineda Badosa, Carles Girona cpineda@tsdgi.cat

Nogués Peiró, Meritxell Colomers mnogues@tsdgi.cat

Merino Marín, Lluís Llançà llmerino@tsdgi.cat

Costa Gallego, Xavi Sant Feliu de Guixols xcosta@tsdgi.cat

Canals Palau, Llorenç Sabadell llcanals@tsdgi.cat

Bonsoms Castelló, Albert Llançà abonsoms@tsdgi.cat

seremtelin seremtelin, Seremtelin florin@seremtelin.cat

Ferran Puig, Montserrat Girona mferran@tsdgi.cat

Pascua Subiranas, Llorenç Figueres

Palazón Rodríguez, Pere Girona ppalazon@tsdgi.cat

1 2 3 4 5

Cercar col·legiat