Colegi tecnics i delineants de Girona

Col·legiats

Relació de Col·legiats connectats a Internet: Per sortir a la llista envia'ns un e-mail amb les teves dades (nom, adreça, correu electrònic, número de col·legiat, especialitat, foto, currículum...).
En compliment d'allò que es disposa en l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Col·legi Professional de Delineants de Girona t'informa que les dades de caràcter personal que ens es proporcioneu, estan en fitxers, el responsable dels quals és 'Col·legi'. Podràs exercir el teu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les teves dades personals, en els termes i en les condicions previstes a la LOPD, adreçant-te a la direcció de la Seu Social, C/ Ramón Turró 3, 3r. 3a. - 17005 - Girona.
Per la teva comoditat, pots accedir i rectificar les teves dades mitjançant l'opció d'e-mail adjunt: info@tsdgi.cat Així mateix, amb l'acceptació d'aquest avís legal, reconeixes que la informació i les dades personals recollides són exactes i verídiques.

Nom Població Correu electrònic

Grau Pujol, Joan Banyoles jgrau@tsdgi.cat

Riera Juncà, Xavier Salt xriera@tsdgi.cat

Garcia Frigola, Eva Girona egarcia@tsdgi.cat

Merino Marín, Lluís Llançà llmerino@tsdgi.cat

Piqué Andreu, Jordi L'Escala jpique@tsdgi.cat

Planas Mata, Jordi Verges jplanas@tsdgi.cat

Clarà Blanch, Xavier Sant Feliu de Guixols xclara@tsdgi.cat

Sanchez Surroca, Rafael Montfullà rsanchez@tsdgi.cat

Martín Rigall, Sílvia silvia@tsdgi.cat

Otero  Verdaguer, Cesar Girona coterov@tsdgi.cat

1 2 3 4 5

Cercar col·legiat