Colegi tecnics i delineants de Girona

Col·legiats

Relació de Col·legiats connectats a Internet: Per sortir a la llista envia'ns un e-mail amb les teves dades (nom, adreça, correu electrònic, número de col·legiat, especialitat, foto, currículum...).
En compliment d'allò que es disposa en l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Col·legi Professional de Delineants de Girona t'informa que les dades de caràcter personal que ens es proporcioneu, estan en fitxers, el responsable dels quals és 'Col·legi'. Podràs exercir el teu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les teves dades personals, en els termes i en les condicions previstes a la LOPD, adreçant-te a la direcció de la Seu Social, C/ Ramón Turró 3, 3r. 3a. - 17005 - Girona.
Per la teva comoditat, pots accedir i rectificar les teves dades mitjançant l'opció d'e-mail adjunt: info@tsdgi.cat Així mateix, amb l'acceptació d'aquest avís legal, reconeixes que la informació i les dades personals recollides són exactes i verídiques.

Nom Població Correu electrònic

Vilà Roset, Joan Girona jvila@tsdgi.cat

Formiga Subirana, Josep Breda jformiga@tsdgi.cat

Figueras Frigola, Carles Olot cfigueras@tsdgi.cat

Molina Ginés, Xavier Quart xmolina@tsdgi.cat

Canals Palau, Llorenç Sabadell llcanals@tsdgi.cat

Otero  Verdaguer, Cesar Girona coterov@tsdgi.cat

Garcia Díaz, Francesc Xavier Salt fxgarcia@tsdgi.cat

Buixeda Sala, Jordi Camprodon-Abella jbuixeda@tsdgi.cat

Romani , Stefano Roses sromani@tsdgi.cat

Franch Nicolàs, Eugènia Girona efranch@tsdgi.cat

1 2 3 4 5

Cercar col·legiat