Colegi tecnics i delineants de Girona

Col·legiats

Relació de Col·legiats connectats a Internet: Per sortir a la llista envia'ns un e-mail amb les teves dades (nom, adreça, correu electrònic, número de col·legiat, especialitat, foto, currículum...).
En compliment d'allò que es disposa en l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Col·legi Professional de Delineants de Girona t'informa que les dades de caràcter personal que ens es proporcioneu, estan en fitxers, el responsable dels quals és 'Col·legi'. Podràs exercir el teu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les teves dades personals, en els termes i en les condicions previstes a la LOPD, adreçant-te a la direcció de la Seu Social, C/ Ramón Turró 3, 3r. 3a. - 17005 - Girona.
Per la teva comoditat, pots accedir i rectificar les teves dades mitjançant l'opció d'e-mail adjunt: info@tsdgi.cat Així mateix, amb l'acceptació d'aquest avís legal, reconeixes que la informació i les dades personals recollides són exactes i verídiques.

Nom Població Correu electrònic

Rodríguez Jiménez, Josep Miquel Girona jmrodriguez@tsdgi.cat

Fernandez Lozano, Jose Antonio Tordera jafernandez@tsdgi.cat

Grau Gelada, Miquel Cornellà de Terri mgrau@tsdgi.cat

Romani , Stefano Roses sromani@tsdgi.cat

Escobar Larios, Brayan Amed Salt bescobar@tsdgi.cat

Merino Marín, Lluís Llançà llmerino@tsdgi.cat

Santaló Albertí, Manel Campllong msantalo@tsdgi.cat

Aguado Marly, Vicenç Girona vaguado@tsdgi.cat

Palazón Rodríguez, Pere Girona ppalazon@tsdgi.cat

Grabalosa Casacuberta, Pere La Pinya pgrabalosa@tsdgi.cat

1 2 3 4 5

Cercar col·legiat