Colegi tecnics i delineants de Girona

Col·legiats

Relació de Col·legiats connectats a Internet: Per sortir a la llista envia'ns un e-mail amb les teves dades (nom, adreça, correu electrònic, número de col·legiat, especialitat, foto, currículum...).
En compliment d'allò que es disposa en l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Col·legi Professional de Delineants de Girona t'informa que les dades de caràcter personal que ens es proporcioneu, estan en fitxers, el responsable dels quals és 'Col·legi'. Podràs exercir el teu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les teves dades personals, en els termes i en les condicions previstes a la LOPD, adreçant-te a la direcció de la Seu Social, C/ Ramón Turró 3, 3r. 3a. - 17005 - Girona.
Per la teva comoditat, pots accedir i rectificar les teves dades mitjançant l'opció d'e-mail adjunt: info@tsdgi.cat Així mateix, amb l'acceptació d'aquest avís legal, reconeixes que la informació i les dades personals recollides són exactes i verídiques.

Nom Població Correu electrònic

Franch Nicolàs, Eugènia Girona efranch@tsdgi.cat

Franch Sitjà, Josep Banyoles jfranch@tsdgi.cat

Formiga Subirana, Josep Breda jformiga@tsdgi.cat

Perez Diaz, Mª Carme Palafrugell mcperez@tsdgi.cat

Collell Saura, Joan Calella de la Costa jcollell@tsdgi.cat

Vidal Torrent, Cristina Girona cvidal@tsdgi.cat

López Robledillo, Raquel Palamós rlopez@tsdgi.cat

Clarà Blanch, Xavier Sant Feliu de Guixols xclara@tsdgi.cat

Molina Ginés, Xavier Quart xmolina@tsdgi.cat

Fernàndez Cuenca, Joan Girona jfernandez@tsdgi.cat

1 2 3 4 5

Cercar col·legiat