Colegi tecnics i delineants de Girona

Col·legiats

Relació de Col·legiats connectats a Internet: Per sortir a la llista envia'ns un e-mail amb les teves dades (nom, adreça, correu electrònic, número de col·legiat, especialitat, foto, currículum...).
En compliment d'allò que es disposa en l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Col·legi Professional de Delineants de Girona t'informa que les dades de caràcter personal que ens es proporcioneu, estan en fitxers, el responsable dels quals és 'Col·legi'. Podràs exercir el teu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les teves dades personals, en els termes i en les condicions previstes a la LOPD, adreçant-te a la direcció de la Seu Social, C/ Ramón Turró 3, 3r. 3a. - 17005 - Girona.
Per la teva comoditat, pots accedir i rectificar les teves dades mitjançant l'opció d'e-mail adjunt: info@tsdgi.cat Així mateix, amb l'acceptació d'aquest avís legal, reconeixes que la informació i les dades personals recollides són exactes i verídiques.

Nom Població Correu electrònic

Borrisser Borrisser, Rafael Girona burri@tsdgi.cat

Culubret Matas, David Figueres dculubret@tsdgi.cat

Merino Marín, Lluís Llançà llmerino@tsdgi.cat

Vidal Torrent, Cristina Girona cvidal@tsdgi.cat

Piqué Andreu, Jordi L'Escala jpique@tsdgi.cat

Mamede Bulhoes, Ana Manuel Sant Feliu de Guíxols amamede@tsdgi.cat

Teixidor Serra, Èric Girona eteixidor@tsdgi.cat

Vilà Planella, Caterina Figueres cvila@tsdgi.cat

Pascua Subiranas, Llorenç Figueres

Palazón Rodríguez, Pere Girona ppalazon@tsdgi.cat

1 2 3 4 5

Cercar col·legiat