Colegi tecnics i delineants de Girona

Col·legiats

Relació de Col·legiats connectats a Internet: Per sortir a la llista envia'ns un e-mail amb les teves dades (nom, adreça, correu electrònic, número de col·legiat, especialitat, foto, currículum...).
En compliment d'allò que es disposa en l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Col·legi Professional de Delineants de Girona t'informa que les dades de caràcter personal que ens es proporcioneu, estan en fitxers, el responsable dels quals és 'Col·legi'. Podràs exercir el teu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les teves dades personals, en els termes i en les condicions previstes a la LOPD, adreçant-te a la direcció de la Seu Social, C/ Ramón Turró 3, 3r. 3a. - 17005 - Girona.
Per la teva comoditat, pots accedir i rectificar les teves dades mitjançant l'opció d'e-mail adjunt: info@tsdgi.cat Així mateix, amb l'acceptació d'aquest avís legal, reconeixes que la informació i les dades personals recollides són exactes i verídiques.

Nom Població Correu electrònic

Canals Palau, Llorenç Sabadell llcanals@tsdgi.cat

Teixidor Serra, Èric Girona eteixidor@tsdgi.cat

Codesido Ruiz, Mª Pilar Palafrugell mpliarcodesido@tsdgi.cat

Pineda Badosa, Carles Girona cpineda@tsdgi.cat

Grau Pujol, Joan Banyoles jgrau@tsdgi.cat

Formiga Subirana, Josep Breda jformiga@tsdgi.cat

Pallarès Torralba, Francesc Xavier Sant Feliu de Guíxols fxpallares@tsdgi.cat

Piqué Andreu, Jordi L'Escala jpique@tsdgi.cat

Palazòn  Castro, David Canet d'Adrí dpalazon@tsdgi.cat

seremtelin seremtelin, Seremtelin florin@seremtelin.cat

1 2 3 4 5

Cercar col·legiat