Colegi tecnics i delineants de Girona

Col·legiats

Relació de Col·legiats connectats a Internet: Per sortir a la llista envia'ns un e-mail amb les teves dades (nom, adreça, correu electrònic, número de col·legiat, especialitat, foto, currículum...).
En compliment d'allò que es disposa en l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Col·legi Professional de Delineants de Girona t'informa que les dades de caràcter personal que ens es proporcioneu, estan en fitxers, el responsable dels quals és 'Col·legi'. Podràs exercir el teu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les teves dades personals, en els termes i en les condicions previstes a la LOPD, adreçant-te a la direcció de la Seu Social, C/ Ramón Turró 3, 3r. 3a. - 17005 - Girona.
Per la teva comoditat, pots accedir i rectificar les teves dades mitjançant l'opció d'e-mail adjunt: info@tsdgi.cat Així mateix, amb l'acceptació d'aquest avís legal, reconeixes que la informació i les dades personals recollides són exactes i verídiques.

Nom Població Correu electrònic

Grau Balateu, Ernest Olot egrau@tsdgi.cat

Sòria Duran, Jordi Girona jsoria@tsdgi.cat

Grau Pujol, Joan Banyoles jgrau@tsdgi.cat

Palazón Rodríguez, Pere Girona ppalazon@tsdgi.cat

Fernàndez Franco, Josep Miquel Figueres jmfernandez@tsdgi.cat

Hurtós Planells, Pere Vilafant phurtos@tsdgi.cat

Torres Morell, Ester Riells i Viabrea etorres@tsdgi.cat

Pavon Canaleta, Josep Lluís Girona jlpavon@tsdgi.cat

Jiménez Costa, Robert Palafolls rjimenez@tsdgi.cat

Clarà Blanch, Xavier Sant Feliu de Guixols xclara@tsdgi.cat

1 2 3 4 5

Cercar col·legiat