Colegi tecnics i delineants de Girona

Col·legiats

Relació de Col·legiats connectats a Internet: Per sortir a la llista envia'ns un e-mail amb les teves dades (nom, adreça, correu electrònic, número de col·legiat, especialitat, foto, currículum...).
En compliment d'allò que es disposa en l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Col·legi Professional de Delineants de Girona t'informa que les dades de caràcter personal que ens es proporcioneu, estan en fitxers, el responsable dels quals és 'Col·legi'. Podràs exercir el teu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les teves dades personals, en els termes i en les condicions previstes a la LOPD, adreçant-te a la direcció de la Seu Social, C/ Ramón Turró 3, 3r. 3a. - 17005 - Girona.
Per la teva comoditat, pots accedir i rectificar les teves dades mitjançant l'opció d'e-mail adjunt: info@tsdgi.cat Així mateix, amb l'acceptació d'aquest avís legal, reconeixes que la informació i les dades personals recollides són exactes i verídiques.

Nom Població Correu electrònic

Nogués Peiró, Meritxell Colomers mnogues@tsdgi.cat

Molina Ginés, Xavier Quart xmolina@tsdgi.cat

Grabalosa Casacuberta, Pere La Pinya pgrabalosa@tsdgi.cat

Canals Palau, Llorenç Sabadell llcanals@tsdgi.cat

Fernandez Lozano, Jose Antonio Tordera jafernandez@tsdgi.cat

Borrisser Borrisser, Rafael Girona burri@tsdgi.cat

Pineda Badosa, Carles Girona cpineda@tsdgi.cat

Hurtós Planells, Pere Vilafant phurtos@tsdgi.cat

Coll Boher, Miquel Castelló d'Empúries mcoll@tsdgi.cat

Gironella  Feliu, Josep Mª Llambilles jmgironella@tsdgi.cat

1 2 3 4 5

Cercar col·legiat