Colegi tecnics i delineants de Girona

Col·legiats

Relació de Col·legiats connectats a Internet: Per sortir a la llista envia'ns un e-mail amb les teves dades (nom, adreça, correu electrònic, número de col·legiat, especialitat, foto, currículum...).
En compliment d'allò que es disposa en l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Col·legi Professional de Delineants de Girona t'informa que les dades de caràcter personal que ens es proporcioneu, estan en fitxers, el responsable dels quals és 'Col·legi'. Podràs exercir el teu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les teves dades personals, en els termes i en les condicions previstes a la LOPD, adreçant-te a la direcció de la Seu Social, C/ Ramón Turró 3, 3r. 3a. - 17005 - Girona.
Per la teva comoditat, pots accedir i rectificar les teves dades mitjançant l'opció d'e-mail adjunt: info@tsdgi.cat Així mateix, amb l'acceptació d'aquest avís legal, reconeixes que la informació i les dades personals recollides són exactes i verídiques.

Nom Població Correu electrònic

Salomó Fuster, Joan jsalomo@tsdgi.cat

Pallarès Torralba, Francesc Xavier Sant Feliu de Guíxols fxpallares@tsdgi.cat

Alfonso Estévez, Xavier Girona xalfonso@tsdgi.cat

Grabalosa Casacuberta, Pere La Pinya pgrabalosa@tsdgi.cat

Hurtós Planells, Pere Vilafant phurtos@tsdgi.cat

Pascua Subiranas, Llorenç Figueres

Rodríguez Jiménez, Josep Miquel Girona jmrodriguez@tsdgi.cat

Fernàndez Franco, Josep Miquel Figueres jmfernandez@tsdgi.cat

Garcia Lara, J.Xavier Cornella de Terri xgarcia@tsdgi.cat

Culubret Matas, David Figueres dculubret@tsdgi.cat

1 2 3 4 5

Cercar col·legiat