Colegi tecnics i delineants de Girona

Col·legiats

Relació de Col·legiats connectats a Internet: Per sortir a la llista envia'ns un e-mail amb les teves dades (nom, adreça, correu electrònic, número de col·legiat, especialitat, foto, currículum...).
En compliment d'allò que es disposa en l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Col·legi Professional de Delineants de Girona t'informa que les dades de caràcter personal que ens es proporcioneu, estan en fitxers, el responsable dels quals és 'Col·legi'. Podràs exercir el teu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les teves dades personals, en els termes i en les condicions previstes a la LOPD, adreçant-te a la direcció de la Seu Social, C/ Ramón Turró 3, 3r. 3a. - 17005 - Girona.
Per la teva comoditat, pots accedir i rectificar les teves dades mitjançant l'opció d'e-mail adjunt: info@tsdgi.cat Així mateix, amb l'acceptació d'aquest avís legal, reconeixes que la informació i les dades personals recollides són exactes i verídiques.

Nom Població Correu electrònic

Martín Font, Francesc Cassà de la Selva fmartin@tsdgi.cat

Franch Nicolàs, Eugènia Girona efranch@tsdgi.cat

Grabalosa Balaguer, Joaquim Blanes jgrabalosa@tsdgi.cat

Vilà Roset, Joan Girona jvila@tsdgi.cat

Melian Rigau, Joaquim Girona jmelian@tsdgi.cat

Grau Balateu, Ernest Olot egrau@tsdgi.cat

Formiga Subirana, Josep Breda jformiga@tsdgi.cat

Pascua Subiranas, Llorenç Figueres

Pallarès Torralba, Francesc Xavier Sant Feliu de Guíxols fxpallares@tsdgi.cat

Ferran Puig, Montserrat Girona mferran@tsdgi.cat

1 2 3 4 5

Cercar col·legiat